Godt nytår

I henhold til de seneste COVID19 restriktioner må vi desværre ikke træne. Træning starter tidligst den 18. januar.

Efter statsministerens pressemøde i fredags har vi besluttet, at voksenhold med mere end 10 deltagere inklusiv instruktører, holder fire ugers træningspause.
Vi håber der efter fire uger er så meget styr på Coronasituationen, at vi igen får lov til at træne.

Pas på jer selv og hinanden.

Hilsen bestyrelsen

Pga. den nuværende situation med corona og forsamlingsforbud, som vi endnu ikke ved hvor længe varer, ser vi os desværre nødsaget til at afslutte den igangværende sæson.

Det gælder både for gymnastik, badminton og E-sport.

Vi er meget kede af at vi ikke fik afholdt vores gymnastikopvisning, som mange, ikke mindst børnene, havde set frem til. Vi ser under de nuværende omstændigheder ingen muligheder for at kunne afvikle opvisningen på et senere tidspunkt.

Det samme gør sig gældende for det traditionsrige veteranstævne i badminton og div. LAN parties i E-sport.

Vi ved at alle, både medlemmer og instruktører, har glædet sig meget. Det er rigtigt øv, men vi ser som sagt ingen andre muligheder under de nuværende omstændigheder.

Vi vil meget gerne takke for opbakningen i den forgangne sæson og vi vil hermed gerne ønske alle en rigtig god sommer og vi håber, at vi ses igen til en ny fantastisk sæson i efteråret.

På vegne af bestyrelsen i Oure-Gudme If

Anita Junge Nielsen

Formand

___________________________________________________________________________________________________________________

GENERALFORSAMLING I

MED GS-GUDME OG WOLF GAMERS

Der indkaldes hermed til Ordinær Generalforsamling i Oure-Gudme If.

Dagsorden ifølge vedtægterne.

Det foregår søndag den 9. september 2018 kl. 10.00 på Lundeborg Strand Camping.

Inden generalforsamlingen er foreningen vært ved en gang brunch.

Tilmelding på tlf. 24611888 af hensyn til brunch.